Prázdninový vaječný likér s konopným proteínom

Kategórie
 
 
 
 
 

Potrebujeme:

- 5 šálok vaječného likéra
 
- 5 kopcovytých PL Konopného proteínu (kakaového/vanilkového)
 
- 1 ČL škorice
 
- 1 PL muškátových orieškov
 
- 1 ČL kakaa/vanilky
 

 

Postup:

Zmiešať do kopy a môžete konzumovať.
Podávať to môžete horúce alebo chladné do chladného pridávať ľad.

 

 

 

 

Pri budovaní svalovej hmoty, jej udržiavaní, spaľovaní tukov - diétach ako aj pri doplnení bielkovín pri náročnej fyzickej práci či tréningu

Prečo práve konopný proteín a aké sú výhody využitia konopného proteínu pri budovaní svalovej hmoty v porovnaní so živočíšnymi proteínmi?

  • konopný proteín má ideálne zloženie aminokyselín pre stavbu svalovej hmoty (obsahuje najmä tzv. rozvetvené aminokyseliny)
  • proteínový prášok je zároveň zdrojom vlákniny, čo je zvlášť vhodné pri súčasnej potrebe redukcie hmotnosti
  • obsahuje mnoho účinných antioxidantov a látok s antirakovinovým účinkom
  • na rozdiel od mliečnych bielkovín, konopný proteín nepatrí medzi časté alergény
  • nenafukuje
  • je vhodný aj pre diabetikov a pri ochoreniach obličiek

Ak ste zvyknutí na aromatizované a ochutené proteínové prášky, musíme pripomenúť, že konopný proteínový prášok je bioprodukt bez príchutí, aróm a farbív. Chutí teda prirodzene a môže to byť zo začiatku pre Vás zmena.

Kombinácie s ovocím a koreninami nielen ovplyvňujú chuť, ale prinášajú do Vašej stravy aj množstvo antioxidantov. Obe koreniny (zázvor aj škorica) zároveň podporia Vaše "spaľovanie".

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia