Osobné údaje

Kategórie
 
 
 
 
 

www.produktyzkonope.sk

Internetový obchod: www.ProduktyzKonope.sk podlieha registračnej povinnosti na základe
§ 34 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. www.ProduktyzKonope.sk bolo pridelené registračné číslo: 201413580

Údaje, potrebné pre identifikáciu a vybavenie Vašej objednávky:

Ako zákazník nášho e-shopu (fyzická osoba) je nutné uviesť nasledujúce údaje:

  • Meno a priezvisko
  • E-mailová adresa
  • Úplná poštová adresa
  • Kontaktné telefónne číslo

Právnické osoby okrem údajov vyššie, zadávajú:

  • Názov spoločnosti
  • Právna forma
  • IČO/DIČ/IČ DPH

Tieto informácie sú potrebné pre identifikáciu nakupujúceho. Je potrebné uviesť správne údaje o Vašej osobe (spoločnosti) aby bolo možné kladne vybaviť objednávku za nakúpený tovar. Pre zákazníkov, aby nemuseli opätovne vypĺňať údaje o svojej osobe pri ďalšom nákupe, je sprístupnená možnosť registrácie. Táto databáza je dostupná výhradne nám a je chránená pred zneužitím.

Vyhlasujeme, že naša spoločnosť ďalej nepredáva a neprenajíma Vaše osobné údaje. V rámci skvalitňovania služieb pre zákazníkov, E-mailová adresa Zákazníka, pokiaľ sama predstavuje osobný údaj v zmysle vyššie uvedeného predpisu, je poskytovaná "Prevádzkovateľovi" (Heureka.sk) ako "Sprostredkovateľovi" osobných údajov za účelom vygenerovania Dotazníka. Tento je odosielaný zákazníkovy do 10 dní od uskutočnenia objednávky v e-shope www.produktyzkonope.sk. Zákazník má možnosť odhlasiť sa zo zasielania dotazníka. Služba "Overené zákazníkmi" nám pomôže zlepšiť sa a poskytovať služby kvalitnejšie na základe hodnotenia od Vás - našich zákazníkov.

Súhlasné stanovisko zákazníka:

Ak sa stanete zákazníkom internetového obchodu www.ProduktyzKonope.sk, dávate súhlas s tým, že údaje o Vás a Vašich nákupoch budú zhromažďované a používané. Žiadosť o zmazanie údajov z databázy (telefonicky, E-mailom a pod.) bude vybavená kladne a bezodkladne.

Ďakujeme za Vašu dôveru. Údaje zhromažďujeme výhradne na skvalitňovanie našich služieb.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia