Konopný čaj MY HEMP CHAI BERRY BEARY 45g SUM
Bio konopný čaj - zmes s goji, zázvorom, ibištekom a citrónovou trávou. Konopná vňať je ručne zbieraná z vrcholovej kvitnúcej časti vybraných odrôd rastliny konopy siatej s najvyšším obsahom prírodných kanabinoidov, terpénov a fenolov.
Najvyšší obsah kanabinoidov a iných prospešných látok je vo vrcholových kvitnúcich častiach rastliny, v nižšie položených listoch sa tieto látky nachádzajú len v malých zanedbateľných množstvách.
Náš konopný čaj obsahuje iba výberový materiál z vrcholových častí rastliny.
Konopná čajovina pochádza z odrôd bez obsahu omamných látok (THC). Môže obsahovať semienka ako prirodzenú súčasť kvetov konope, keďže semienka dozrievajú postupne počas kvitnutia rastliny.
Podmanivá aróma a osviežujúca chuť so zahrievacím účinkom zázvoru. Všetky zložky pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva.
Viac o účinkoch kanabinoidov sa dočítate na internete, napr. tu: https://cs.wikipedia.org/wiki/Kanabinoid
S vysokým obsahom CBG.Viac o CBG (cannabigerol) tu: https://en.wikipedia.org/wiki/Cannabigerol
Základná príprava:Konopný čaj použite ako bežný bylinkový čaj na prípravu bylinného nálevu alebo odvaru. Príprava bežného nálevu: 3 - 5 g bylinnej zmesi zalejte 250 ml vriacej vody, zakryte a nechajte odstáť cca 3 - 5 min., potom preceďte.
Viacnásobná príprava: zalejte chvíľu odstátou prevarenou vodou (90°C), nechajte prikryté odstáť kratší čas, t.j. cca 3 min., takto môžete pripraviť niekoľko nálevov jemnejšej chuti.
Nálev výborne chutí aj vychladený. Nálev môžete použiť aj na prípravu koktailov či smoothie.
Kanabinoidy a ostatné účinné látky sa dobre uvoľňujú pri vyššej teplote. Účinná je aj príprava tinktúry v alkohole.
Ďalšie použitie: Pripravte si tinktúru - zalejte alkoholom (1 hmotnostný diel nadrvenej vňate na 5 hmotnostných dielov alkoholu) a nechajte odstáť 1 až 2 týždne.
Ekologické balenie: Obalový materiál je plne kompostovateľný vrátane transparetnej fólie!Fóliu nezahadzujte do plastového odpadu.
Obsah: 45 g
Krajina pôvodu: EÚ
Pridať komentár:
Pridať reakciu na komentár: